Starten met UiTPAS binnen jouw organisatie

UiTPAS, een spaar- en voordelenprogramma voor cultuur, sport & vrije tijd

Met UiTPAS hebben mensen een spaar- en voordelenkaart  in handen waarmee ze punten kunnen sparen en ruilen bij een diversiteit aan partners uit de vrijetijdssector.  Wie deelneemt aan een activiteit, spaart een punt en kan deze punten verzilveren voor interessante voordelen. Mensen worden op die manier aangemoedigd om deel te nemen aan het ruime aanbod aan vrijetijdsactiviteiten in hun stad.  

UiTPAS punten sparen

  Extra aandacht voor mensen in armoede

  Hoe mensen hun vrije tijd invullen, dat kiezen ze natuurlijk zelf. Toch ervaren heel wat mensen drempels die hen in die vrije keuze belemmeren.  Een van die drempels is de kostprijs. Mensen in armoede krijgen daarom extra aandacht met UiTPAS. Zij ontvangen bovenop de spaar- en ruilmogelijkheden op een discrete manier korting bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten. De kosten daarvoor draag je als organisatie niet alleen. Ook de Stad draagt zijn steentje bij.

  UiTPAS korting krijgen

  UiTPAS als gebruiksvriendelijk marketinginstrument

  Maar dat is natuurlijk niet alles. Via UiTPAS zet je in op sociale duurzaamheid, diversiteit en participatie. Maar het geeft je ook gratis een gebruiksvriendelijk marketinginstrument in handen.

  • Als UiTPAS-partner krijg je grotere zichtbaarheid en extra communicatiekanalen. 
  • Je krijg inzicht in het spaar- en ruilgedrag van je bezoekers.
  • Via  gesegmenteerde communicatie en aantrekkelijke voordelen kan je gerichte acties uitwerken. 
    

  UiTPAS als gebruiksvriendelijk marketinginstrument

  Starten met UiTPAS

  Aan de slag met UiTPAS? Zo werkt het

  Geef je leiding in een jeugdvereniging? Bekijk dan zeker ook deze pagina!

  Heb je interesse om UiTPAS partner te worden of heb je vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via uitpas@stad.gent

  UiTPAS bij FC Rooigem en Academie de Kunstbrug