Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Stadspaleizen in de Veldstraat

12 punten
Bij Historische Huizen Gent maak je kennis met zeven Gentse topmonumenten: het Belfort, het Gravensteen, de stadspaleizen Museum Arnold Vander Haeghen en Hotel d’Hane Steenhuyse, de Sint-Baafs- en Sint-Pietersabdij en het stadhuis. Het zijn stuk voor stuk gebouwen met een eigen specifiek verleden en een eigentijdse invulling. Laat je dus het hele jaar door verrassen door de vele uiteenlopende activiteiten van Historische Huizen Gent! Stadspaleizen in de Veldstraat? Jazeker! Ontdek de pracht en praal van deze verborgen parels. In ruil voor 12 punten kan je deelnemen aan de gegidste rondleiding op vrijdag of zaterdag, telkens om 14.30u. Om te ruilen aan de balie van het Uitbureau in de Veldstraat 82 - 9000 Gent (openingsuren ma-vrij van 10u30 tot 17u, op zaterdag van 10u30 tot 16u)
Omruilen bij
  • Historische Huizen Gent
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Stadspaleizen in de Veldstraat