Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

set van 3 unieke Van Eyck-postkaarten

10 punten
In 2020 vindt de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit plaats in ons museum. Wereldwijd zijn er van deze Vlaamse meester slechts een twintigtal werken bewaard. En zeker de helft daarvan reist naar Gent. In het MSK worden ze samengebracht met werk uit Van Eycks atelier en kopieën van intussen verdwenen schilderijen. Maar ook met meer dan 100 topstukken uit de late middeleeuwen. Speciaal voor deze unieke tentoonstelling worden maar liefst 13 museumzalen volledig heringericht.
In ruil voor 10 UiTPAS-punten krijg je een set van 3 unieke Van Eyck-postkaarten. Om te ruilen vanaf 1 februari in de museumshop. Max. 1 per UiTPAS en zolang de voorraad strekt.
Omruilen bij
  • Museum voor Schone Kunsten Gent MSK
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

set van 3 unieke Van Eyck-postkaarten