Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Ruil UiTPASpunten voor gratis tickets voor Jukebox! Een intuïtief muzikaal parcours voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar.

10 punten
Jukebox is een intuïtief muzikaal parcours voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar. Jukebox neemt je mee naar een speeltuin vol geluiden, in de binnenkant van een grote live jukebox. Daar ontmoet je drie muzikanten die nieuwe muziek spelen op de meest bijzondere instrumenten. Durf je je eigen oren te geloven? Dit concert gaat over jou en waar jij naar wil luisteren. Hoor je wat je ziet? Wat gebeurt er als je je omdraait of beweegt? Zijn jouw oren muziekinstrumenten? Ontdek en beïnvloed de muziek die op je pad komt! Jukebox is te zien in LOD Studio, Bijlokekaai 3. Ruil UiTPAS punten om voor gratis tickets voor de voorstellingen op 15 november om 14:00 en 16:00!
Stuur een mailtje naar tickets@lod.be met vermelding van de naam + voornaam van je kind + jouw telefoonnummer (voor het aanwezigheidsregister) + datum + uur waarop je de voorstelling wil zien + aantal tickets + UITpasnummer. Dan ontvang je een e-ticket via mail. Je kan ook alles doorgeven via telefoon op 09 266 11 33. Opgelet: de voorstelling is énkel toegankelijk voor kinderen.
Omruilen bij
  • LOD muziektheater
Geldigheidsperiode

Tot 16/11/2020


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Ruil UiTPASpunten voor gratis tickets voor Jukebox! Een intuïtief muzikaal parcours voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar.