Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Puzzle Escape Rooms Gent: gratis toegang voor 2 personen

50 punten
Samen met je vrienden, familie of collega's word je opgesloten in een escape room. Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen uit deze unieke en avontuurlijke kamers. Alleen door ultiem teamwork en out-of-the-box denkwerk kunnen jullie de raadsels en puzzels oplossen. Alleen zo slagen jullie in deze uitdaging! Alle raadsels zijn origineel en gevarieerd. De puzzels zijn niet lineair ontworpen, maar lopen parallel zodat niemand zich zal vervelen. Het interieur van elke kamer is volledig in thema en elk verhaal is gedetailleerd uitgewerkt. Mensen met claustrofobie hoeven zich geen zorgen te maken. In iedere room zijn er panic buttons aanwezig waardoor de deuren automatisch open gaan. In ruil voor 50 punten gaan twee personen per groep van minstens 4 personen gratis. Ruilen kan door te reserveren via mail (daphne@puzzleescaperooms.be) met vermelding van je naam, UiTPASnummer en het moment waarop je de Escape Room wil bezoeken. De toegangsprijs voor de andere deelnemers betaal je ter plaatse via Bancontact, Payconiq of VISA.
Ruilen kan door te reserveren via mail (daphne@puzzleescaperooms.be) met vermelding van je naam, UiTPASnummer en het moment waarop je de Escape Room wil bezoeken. De toegangsprijs voor de andere deelnemers betaal je ter plaatse via Bancontact, Payconiq of VISA.
Omruilen bij
  • Puzzle Escape Rooms
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Puzzle Escape Rooms Gent: gratis toegang voor 2 personen