Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Kunstuitgave uit '20 Jaar Vrienden'

60 punten

Bij elke activiteit van BILDNIS kan je een punt kunnen sparen. In ruil voor 60 punten kan je BILDNIS terecht voor 1 kunstuitgave uit de reeks "20 jaar Vrienden"  ​(zolang de voorraad strekt, 1 te kiezen uit een reeks van 5 edities, af te halen bij 1 van de activiteiten op afspraak, keuze en datum van afhaling op voorhand vast te leggen via info@bildnis.be).

De Vrienden van Mu.ZEE vierden hun 20e verjaardag met onder meer een nieuwe map met kunstwerken in oplage, met werk van 5 kunstenaars: Louis De Cordier, Joris Ghekiere, Catherina van Eetvelde, Yves Velter en Pieter Vermeersch. Sommigen van hen waren ooit te gast in het Kunsthuis dat gedurende vijf jaar in het Straatje-zonder-Einde aan de Visserskaai. De map verscheen in een oplage van 100 exemplaren.

BILDNIS is een onafhankelijk en actief platform voor kunstliefhebbers om kennis, ervaring, interesse en fascinatie rond hedendaagse beeldende kunst uit te wisselen. Per seizoen dompelt de vereniging zich onder in een bepaald onderwerp van de hedendaagse kunst. 

Ontdek BILDNIS en hun activiteiten hier. 

 

Omruilen bij
  • BILDNIS
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Kunstuitgave uit '20 Jaar Vrienden'