Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Gratis toegang tot het Museum voor Schone Kunsten (MSK)

10 punten
Het Museum voor Schone Kunsten (MSK) stamt uit 1798 en is één van de oudste musea van het land. Je vindt er permanent een selectie van 300 tot 350 werken uit de rijke verzameling schilderijen, beelden, wandtapijten, tekeningen en grafiek. De collectie geeft op de eerste plaats een rijk beeld van de Vlaamse kunst van de Middeleeuwen tot de eerste helft van de 20ste eeuw. De kracht en de charme van het MSK is de verscheidenheid van de collectie en de manier waarop ze wordt gepresenteerd: nooit eerder hingen de oude meesters zo perfect op hun plaats als in het volledig gerestaureerde museum. Een auditorium, een bibliotheek, een kinderatelier en een café annex restaurant maken het tot een eigentijds multifunctioneel complex waar je heerlijke uren kunt doorbrengen, omringd door schoonheid. Voor meer info: http://www.mskgent.be/nl
In ruil voor 10 UiTPAS punten krijg je een gratis toegangsticket. Om te ruilen aan de kassa van het museum. Enkel geldig voor de vaste collectie. Niet geldig voor de expo 'Van Eyck, een optische revolutie'.
Omruilen bij
  • Museum voor Schone Kunsten Gent MSK
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Gratis toegang tot het Museum voor Schone Kunsten (MSK)