Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Gratis ticket voor de tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie' in het Industriemuseum

10 punten
Ontdek de gloednieuwe drukkerijafdeling van het Industriemuseum. De afdeling neemt je mee naar de drukkerijen van weleer. Een wervelende reis doorheen drie eeuwen grafische industrie. Van 1750 tot vandaag. Fascinerende foto’s, knap drukwerk, sierlijke letters en imposante drukpersen laten je proeven van de grafische (r)evoluties van de voorbije eeuwen. Geen typische tijdlijn vol historische ijkpunten, maar een interactieve, met verhalen doorspekte expo. Doorheen de tentoonstelling maak je ook je eigen minizine.
Om te ruilen t.e.m. 31/12/2019 aan het onthaal van het Industriemuseum. Het museum is open maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 17u. Weekend, feestdagen en schoolvakanties van 10u tot 18u. Gesloten op woensdag behalve tijdens de Gentse Feesten.
Omruilen bij
  • Industriemuseum
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Gratis ticket voor de tentoonstelling 'Drie eeuwen grafische industrie' in het Industriemuseum