Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Gratis proefles bij Dansschool la Mariposa

10 punten
Bij Dansschool La Mariposa kom je terecht in een dansschool met familiale sfeer, doch professionele begeleiding. Er zijn danslessen voor volwassenen, tieners, lagere school kinderen en kleuters! Naast ballet, kan je er ook jazzdans, moderne dans en hip-hop volgen. Je kan een proefles volgen op om het even welk moment in het jaar. Het lessenrooster kan je terugvinden op de website: www.lamariposa.be. Groepen worden ingedeeld naar leeftijd én niveau. Voor de balletlessen kan er ingeschreven worden vanaf 4 jaar. De jazzlessen kunnen vanaf 7 jaar. De hip-hop lessen vanaf 10 jaar en hedendaagse dans vanaf 14 jaar. Ook voor volwassenen zijn er speciale groepen. In ruil voor 10 UiTPAS-punten kan je gratis deelnemen aan een les! Zo test je uit of het iets voor jou is.
Inschrijven kan via info@lamariposa.be of op het nummer 09/330.46.55 (tijdens kantooruren) met vermelding van je UiTPAS-nummer en voor welke les (datum & uur) je wenst in te schrijven. Je inschrijving is pas geldig nadat de punten van je kaart werden geladen.
Omruilen bij
  • Dansschool La Mariposa
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Gratis proefles bij Dansschool la Mariposa