Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Gratis museumspel in het Industriemuseum (1,5-12j)

15 punten
Met een leuk werkboekje en een brooddoos vol opdrachten ga je met het hele gezin op pad in de tentoonstelling ‘Over mensen en machines’. Boots de geluiden van machines na, zet de stoommachine in gang of voel aan de verschillende stoffen in de expo. Het museumspel bezorgt je een uur vol fijne ontdekkingen! Er zijn verschillende versies: 1,5 tot 3 jaar, 4 tot 7 jaar en 8 tot 12 jaar.
Om te ruilen aan het onthaal van het Industriemuseum. Het museum is open maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 17u. Weekend, feestdagen en schoolvakanties van 10u tot 18u. Gesloten op woensdag behalve in de Gentse Feesten.
Omruilen bij
  • Industriemuseum
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Gratis museumspel  in het Industriemuseum (1,5-12j)