Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Doe-boekje Cuberdanny

2 punten
Cuberdanny is zot van torens! Als rood tsjoepke zou hij graag de top zijn van een toren in Gent. Maar waar moet die toren komen? En hoe moet die eruit zien? Hoe hoog is hij dan best? Dat zijn wat veel vragen voor Cuberdanny alleen. Help jij hem mee zoeken naar een geschikte toren? Ga in de STAMzalen op zoek naar Cuberdanny en beantwoord zijn vragen en opdrachten. Zo verzamel je heel wat tips.
Doe-boekje bij de vaste STAMtentoonstelling 'Het verhaal van Gent' Voor kinderen vanaf 7 jaar die samen met hun (groot)ouders/ ... het museum bezoeken. Om te ruilen aan het onthaal van het STAM, zolang de voorraad strekt.
Omruilen bij
  • STAM Stadsmuseum Gent
Geldigheidsperiode

Zolang voorraad strekt


Ontdek alle omruilvoordelen

Foto's

Doe-boekje Cuberdanny