Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Ontdek met je UiTPAS de grootste tentoonstelling rond Jan van Eyck uit de geschiedenis!

Op 1 februari 2020 opent in het Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK) de grootse tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’. De tentoonstelling wordt een absoluut once-in-a-lifetime gebeuren: nooit eerder waren er zoveel kunstwerken door onze Vlaamse Meester te zien op één plaats.

Dankzij de samenwerking met tientallen internationale topmusea brengt het MSK bovendien ook meer dan 100 andere meesterwerken naar Gent, gemaakt door tijdgenoten en volgelingen van Jan van Eyck, én worden verschillende gerestaureerde stukken in absolute wereldprimeur getoond. Niet te verwonderen dat de hele linkervleugel van het museum momenteel wordt omgebouwd, en dat 40.000 fans hun ticket nu al kochten!

Wil je ook deel zijn van dit unieke gebeuren? Dan kan je met je UiTPAS regio Gent genieten van een korting

  • In plaats van 28 euro aan de kassa, betaal je 22 euro voor een ticket. Je kan je ticket online kopen via www.vaneyck2020.be.  
  • Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan betaal je slechts 5 euro voor een ticket.
     

Belangrijk: breng zeker je UiTPAS mee de dag zelf. De audiogids is automatisch inbegrepen in de prijs.
Heb je al wat punten gespaard met je UiTPAS, dan kan je bovendien in ruil voor 10 punten een set van 3 unieke Van Eyck-postkaarten krijgen, een mooi souvenir aan je bezoek!

Wacht vooral niet te lang om te beslissen en boek nu via www.vaneyck2020.be, kies je bezoekmoment, en verzeker jezelf een plaats op deze unieke tentoonstelling! 

Kom in 2020 dichterbij het genie van Jan van Eyck dan ooit tevoren.
Het MSK verwacht je.