Gent Zoveel stad

Uit In Gent

Met UiTPAS Gent naar KAA Gent

Met UiTPAS Gent naar KAA Gent

UiTPAS maakt wedstrijden van KAA Gent voor iedereen toegankelijk. Met UiTPAS kan je voortaan punten sparen in de Ghelamco Arena en supporters die recht hebben op kansentarief krijgen 80% bij aankoop van hun ticket.

Punten sparen

Aan de loketten in de Ghelamco Arena staat een UiTPAS zuil waar je een punt kan sparen met je UiTPAS tijdens de voorverkoop.

Tickets aan kansentarief

Met je UiTPAS kan je voor thuiswedstrijden van de Buffalo’s in de Jupiler Pro League tickets aan kansentarief kopen, zolang de voorraad strekt. De voorverkoop voor de volgende wedstrijd is gestart

 

 

Meer informatie over het gebruik van UiTPAS voor de aankoop van tickets bij KAA Gent: https://uitin.gent.be/met-uitpas-gent-naar-kaa-gent.

 

Voor meer informatie, stuur een email naar uitpas@stad.gent.

 

Heb je een UiTPAS met kansentarief en wil je een ticket aankopen voor een wedstrijd van de Buffalo’s? Hou dan zeker rekening met het volgende:

- Tickets kunnen aangekocht worden aan de ticketing in de Ghelamco Arena tijdens de voorverkoop, niet op wedstrijddagen zelf. Voor thuiswedstrijden in de reguliere competitie start de voorverkoop 6 weken voor de match. De openingsuren van de ticketing zijn: Maandag gesloten. Dinsdag t.e.m. vrijdag van 12u00 tot 18u00.

- Er kunnen geen tickets gereserveerd worden.

- UiTPAS is persoonlijk. Per voorgelegde UiTPAS is het mogelijk om 1 ticket te kopen per wedstrijd.

- Neem je identiteitskaart mee bij de aankoop van je ticket. Aan het loket wordt je identiteit gecontroleerd op basis van je identiteitskaart om misbruik uit te sluiten.

- UiTPAS kan enkel gebruikt worden bij de aankoop van tickets, niet voor abonnementen.

- Er wordt door KAA Gent bepaald hoeveel tickets er in welke tribune per wedstrijd via het kansentarief aangekocht kunnen worden.

Omruilvoordelen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste UiTPAS omruilvoordelen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief  of neem een kijkje op:  https://uitin.gent.be/uitpas/voordelen.

Organisatiepassen

Organisaties die tickets willen aankopen met hun organisatiepassen kunnen dit niet op voorhand reserveren. Ze kunnen wel aan de balie een aantal tickets aankopen op basis van het aantal organisatiepassen ze mee hebben. 1 UiTPAS met kansentarief staat steeds gelijk aan 1 ticket aan kansentarief.

De tickets kunnen op naam van de organisatie afgedrukt worden.

De organisatie verbindt zich ertoe om minstens 3 dagen voor de wedstrijd een lijst te bezorgen aan  tickets@kaagent.be met een overzicht met de namen en het rijksregisternummer van de personen die naar de wedstrijd gaan kijken met de aangekochte tickets. Dit is verplicht voor de politiediensten.

 

Praktisch

UiTPAS is te koop in de Stadswinkel, bij de Jeugddienst, in de hoofdbibliotheek Zuid, het Mobiel Dienstencentrum en bij Uitbureau. De basisprijs is €5, het jeugdtarief tot 18 jaar is €2 en mensen die recht hebben op het kansentarief betalen €1.

 UiTPAS met kansentarief is enkel in de Stadswinkel te koop. 

Meer informatie over UiTPAS vind je op https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

Volg ons

  Twitter
  Facebook

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

Meer tips op