Met je UiTPAS naar KAA Gent

   KAA Gent is UiTPAS partner, dat betekent dat je met je UiTPAS bij elke thuiswedstrijd
   van de Buffalo's een punt kan sparen. 
   Supporters die een UiTPAS met kansentarief hebben, krijgen 80% korting bij aankoop   
   van hun ticket. 
   
    Er kunnen tickets aan kansentarief aangekocht worden voor thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League, voor vriendschappelijke wedstrijden van KAA Gent in de regulier competitie en voor Europese thuiswedstrijden (niet tijdens de play-offs of in het kader van de Beker).

 

Voorwaarden:

UiTPAS kan enkel gebruikt worden voor de aankoop van wedstrijdtickets, niet voor abonnementen.

UiTPAS kan enkel gebruikt worden voor de aankoop van wedstrijdtickets voor vriendschappelijke wedstrijden, wedstrijden van de reguliere competitie van de Pro League en wedstrijden in het kader van UEFA competities. Wat de UEFA wedstrijden betreft, is deze regeling facultatief voor groepswedstrijden en wedstrijden na een groepsfase.

Een UiTPAS is persoonlijk. Per voorgelegde UiTPAS is het mogelijk per wedstrijd 1 ticket te kopen. De identiteit van de koper wordt door de verkoper op basis van ID gecontroleerd, ook in het kader van de geldende voetbalwetgeving.

De UiTPAS kan enkel gebruikt worden bij aankoop van tickets tijdens de voorverkoop, bij de dienst ticketing van KAA Gent in de Ghelamco Arena. De UiTPAS kan niet gebruikt worden bij de verkoop van tickets op wedstrijddagen. 

De UiTPAS kan gebruikt worden bij aankoop van tickets in elke tribune, met uitzondering van plaatsen verbonden aan business-formules. Er worden geen plaatsen gereserveerd. Voor elke klant geldt in voorverkoop: zolang de voorraad strekt. 

Ticketprijzen met kansentarief: 

Tribune 1: 6€ of 8€

Tribune 2: 4€

Tribune 3: 5€ of 7€

Tribune 4: 4€

Voor wedstrijden tegen topclubs is de prijs duurder (Club Brugge, Anderlecht, Standaard, Genk en Antwerp):

Tribune 1: 8€ of 10€

Tribune 2: 4€

Tribune 3: 7€ of 9€

Tribune 4: 4€

Waar moet je rekening mee houden?

 • Tickets kunnen aangekocht worden aan de ticketing in de Ghelamco Arena tijdens de voorverkoop, niet op wedstrijddagen zelf.
 • Voor thuiswedstrijden in de reguliere competitie start de voorverkoop circa 6 weken voor de match. Klink op volgende link voor de kalender:  https://www.kaagent.be/nl/team/kalender/kaa-g...
 • Opgelet, er kunnen enkel tickets aan kansentarief gekocht worden voor de thuiswedstrijden.
 • Voor de meeste wedstrijden is de datum nog onder voorbehoud.
 • Om zeker te zijn dat er nog tickets zijn of om de exacte data van de voorverkoop te weten, neem je best even contact op met KAA Gent op volgend telefoonnummer: 09/330 23 00.
 • Er kunnen geen tickets gereserveerd worden.
 • UiTPAS is persoonlijk. Per voorgelegde UiTPAS is het mogelijk om 1 ticket te kopen per wedstrijd.
 • Neem je identiteitskaart mee bij de aankoop van je ticket. Aan het loket wordt je identiteit gecontroleerd op basis van je identiteitskaart om misbruik uit te sluiten.
 • UiTPAS kan enkel gebruikt worden bij de aankoop van tickets, niet voor abonnementen.

Organisatie- of groepspassen

 • Organisaties die tickets willen aankopen met hun groeps- of organisatiepassen kunnen dit niet op voorhand reserveren. Ze kunnen wel tijdens de voorverkoop aan de balie een aantal tickets aankopen op basis van het aantal organisatiepassen ze mee hebben of op basis van het aantal beurten er op de groepspas staat.
 • De tickets kunnen op naam van de organisatie afgedrukt worden.
 • De organisatie verbindt zich ertoe om minstens 3 dagen voor de wedstrijd een lijst te bezorgen aan  tickets@kaagent.be  met een overzicht met de namen en het rijksregisternummer van de personen die naar de wedstrijd gaan kijken met de aangekochte tickets. Dit is verplicht voor de politiediensten.