Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Melle en Lochristi nu ook bij UiTPAS regio Gent

Sinds 1 januari 2020 maken Melle en Lochristi ook deel uit van UiTPAS regio Gent. Dat betekent dat je met je UiTPAS nu op  nog meer plaatsen punten kan sparen en genieten van voordelen, zoals kortingen, gratis tickets of andere cadeaus.
Je UiTPAS is geldig bij alle UiTPAS partners in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle en Lochristi. 
Het aanbod kan je terugvinden op de websites van de aangesloten gemeenten:

 
Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds, kan een UiTPAS met kansentarief kopen. Met een UiTPAS met kansentarief krijg je automatisch 80% korting bij alle UiTPAS-partners in de volledige regio. 
Twijfel je of je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming? Neem contact op met je ziekenfonds. Een UiTPAS met kansentarief koop je aan in je eigen gemeente.