Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Zondag Acht Dagen: Frankie, Sergeant, Frankie Traandruppel

Deze zomer verwelkomen we iedereen om samen zondag te vieren. Verpozen, uithangen en wegzakken op je favoriete binnenplaats.
Frankie en geliefden razen vandaag door de Koer, een familiefeest met lo-fi, punk en garagerock die samen het glas klinken.

14:00 Het terras is open, frisse drankjes, gevulde magen, verdoken hoekjes, randgewoel, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:30 Frankie Traandruppel brengt poppy lo-fi sounds maar stiekem ook wel punk. En stiekem is dit ook het alter ego van Lee Swinnen, ook wel bekend van Double Veterans en Tubelight. Solo (inclusief backing band) kraakt en rammelt deze band ons doorheen rauwe gitaren en aanstekelijke synths.

17:30 Het stiefbroertje van de Frankie familie, Sergeant speelt zijn rol goed uit. Op een eigenzinnige manier arrangeert en improviseert de band experimentele popmuziek. Gedreven door toevalligheden ontstaat er tijdens iedere passage een perfect-op-maat-gemaakte-performance voor de plek. Een heuse lofviering aan lo-fi beats en knipogen naar Hongaarse filosofen, want: “The forlorn perplexity of the petty-bourgeois caught up in the wheels of capitalism”.

18:30 Zondag, frietjesdag. Handgesneden voor slechts €8. (Misschien serveren we zelfs verse mayonaise.)

19:30 Voor de duidelijkheid, Frankie komt zonder hun tesa-crêpe-poppen. Waar je je wel aan mag verwachten? “We rijden vier uur en dan houden we een stop van ruim drie kwartier. We zetten dan de deuren open en de duiven krijgen vers water. Het welzijn van de duiven primeert.” Ofwel, humoristische lyrics die flirten met jazz, punk en zomerse nostalgie.

21:00 Het Loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:15!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.

Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier: www.dekoer.be/corona

Met steun van Stad Gent , Vedett, Nationale Loterij /Loterie Nationale en Coop Apotheken.
Lees alles

Informatie

Meibloemstraat 86
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Zondag Acht Dagen: Frankie, Sergeant, Frankie Traandruppel ©Zondag Acht Dagen©Zondag Acht Dagen