Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Zomeratelier | Kleurridders

Stoere Kleurridders, wij hebben jullie hulp nodig! De koning richt zijn kasteel opnieuw in, maar zijn ontwerper denkt nogal zwart-wit. Geen enkel voorwerp krijgt nog kleur in het nieuwe kasteel. Dit laten wij niet gebeuren! Gewapend met onze verfborstels, houtzaag en grafittibussen veroveren we het kasteel en we laten onze bizarre ontwerpen zien! Een zeshoekige tafel met geelgroene stippen? Een indigo-gevlekte stoel met maar één poot? Geen enkel idee is te absurd voor de Kleurridders!
Tijdens Kleurridders staat creatief bricoleren centraal. De begeleiders halen inspiratie voor de activiteiten van deze vakantie uit de tijdelijke tentoonstelling Kleureyck van Design Museum Gent. Deelnemers experimenteren met verschillende materialen en kleuren en spelen verschillende spelactiviteiten in het thema kleur. Deze vakantie vindt plaats in de lokalen van Jeugddienst Gent, maar we brengen dagelijks een bezoek aan het museum waar we onze eigen atelierruimte hebben.

Ridders afzetten: 08:00 ?–? 09:00
Ridders ophalen: 16:00? –? 17:30
Waar: Jeugddienst
Prijs: € 85 – € 110
Voor wie: °2008 – 2014
Lees alles

Informatie

Jeugddienst Gent
Kammerstraat 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
€ 85,0
Basistarief: 85,00 €; Tarief 1: 85,00 €; Tarief 2: 91,00 €; Tarief 3: 97,50 €; Tarief 4: 104,00 €; Tarief 5: 110,00 €

Foto's

Zomeratelier | Kleurridders ©Koning Kevin VZW©Koning Kevin VZW