Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg9+

Zomeratelier | Kleurenrijk

We gebruiken onze gekste fantasieën om ons eigen kleurenrijk te fabriceren. Een rode stoel met twee leuningen? Een knalgele auto met maar twee wielen? Of een badkuip met wel twintig verschillende kleuren? Het kan allemaal! Met de meest originele en kleurrijke voorwerpen toveren we Gent om tot ons eigen kleurenrijk! Een hele week zijn wij de kunstenaars van Gent.
Tijdens Kleurenrijk staat creatief bricoleren centraal. De begeleiders halen inspiratie voor de activiteiten van deze vakantie uit de tijdelijke tentoonstelling Kleureyck van Design Museum Gent. Deelnemers experimenteren met verschillende materialen en kleuren en spelen verschillende spelactiviteiten in het thema kleur. Deze vakantie vindt plaats in de lokalen van Jeugddienst Gent, maar we brengen dagelijks een bezoek aan het museum waar we onze eigen atelierruimte hebben. Voor sommige activiteiten worden de deelnemers opgedeeld in kleinere groepjes volgens leeftijdscategorie.

Ridders afzetten: 08:00 ?–? 09:00
Ridders ophalen: 16:00? –? 17:30
Waar: Jeugddienst
Prijs: € 85 – € 110
Voor wie: °2011 – 2016
Lees alles

Informatie

Jeugddienst Gent
Kammerstraat 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
€ 85,0
Basistarief: 85,00 €; Tarief 1: 85,00 €; Tarief 2: 91,00 €; Tarief 3: 97,50 €; Tarief 4: 104,00 €; Tarief 5: 110,00 €

Foto's

Zomeratelier | Kleurenrijk ©Koning Kevin©Koning Kevin