Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Zie Ze Zingen Livestream Singalong: Blues for mama

Een knaller van een setlist, een gitaar en bakken enthousiasme. Dit zijn de ingrediënten van de hartverwarmende singalong die Geertrui en Jasper jullie op gezette tijden voorschotelen, via livestream.
De voorbije jaren organiseerde Zie Ze Zingen tal van zangevents waarbij we als doel hadden om mensen met elkaar te verbinden. Zo hadden we onder meer een optreden onder de Gentse Stadshal, Singalongs in de bootjes van Gent waarbij mensen vanop bruggen en kades spontaan meezongen, zangfestijn door de straten centrum Gent met 3-koningen, singalongs op zondag in Kunstencentrum Vooruit …)
Zie Ze Zingen heeft de voorbije maanden naar creatieve oplossingen gezocht, zoals livestream zangstondes. Live of livestream, het maakt niet uit: zangopzweepster Geertrui Coppens en haar gitarist Jasper De Mulder bouwen telkens weer een feestje met het publiek.
En een online singalong hoeft helemaal geen éénrichtingsverkeer te zijn. De deelnemers gaan met elkaar en met Jasper/Geertrui in interactie via de comments.
Zie Ze Zingen is een spin-off van TV-productiehuis Zie Ze Doen (die in het verleden programma’s maakte zoals Het Peulengaleis, De Bende van Wim, …). Sinds enkele jaren zijn we aan het bouwen aan een warme singalong community in Gent.
Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. We zingen nummers van alle mogelijke genres zonder partituren en omarmen iedereen: timide en uitbundige zangers met én zonder ervaring.
Als de corona-maatregelen het toelaten, wordt er aanvullend op de livestream, ook live publiek ontvangen in de binnentuin.
Geertrui Coppens: zangcoach
Jasper De Mulder: muzikale begeleiding
Partners:
- Vlaamse overheid via Culturele Activiteitenpremie
- La La Lanterfant vzw - Productie
- Defirmadanktu - Video recording, foto en livestream

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Brusselsesteenweg 83 Ledeberg
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Foto's

Zie Ze Zingen Livestream Singalong: Blues for mama ©Karen Van de Voorde©Karen Van de Voorde