Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

zang : centrum voor lichaam en muziek

Zanglessen en pianolessen : individueel en op maat. Zang- en piano lessen voor iedereen, zowel klassieke muziek als musical en lichtere genres. Lessen vinden plaats op afspraak ongeveer om de 14 dagen en worden aangepast aan individuele noden. Docenten zijn professionele musici, opgeleid niet alleen in muziek maar ook in yoga, ademhaling, taichi, enz. Een unieke combinatie! info vzwOLM@gmail.com
Unieke muzieklessen aan de rand van Gent : stel zelf je lessenpakket samen.
Je wordt begeleid door professionele musici, die ook opgeleid zijn in yoga, taichi, qigong, relaxatie en die je dus prima op weg kunnen helpen, of je nu beginnend, gevorderd of professioneel muzikant bent.

Je krijgt individueel gedurende 30 of 60min les ongeveer om de 14dagen. In de lessen staan ontspanning en musiceerplezier voorop. De lessen vinden plaats in Gent. Onze docenten zijn professionele muzikanten die een groot inzicht hebben in de werking van het lichaam en ontspanning, daardoor kunnen ze je perfect begeleiden om niet alleen te musiceren, maar ook om als persoon te groeien en te bloeien. Je kan een lessenpakket op maat laten samenstellen. We raden ook de lessen "lichaamsbewustzijn" aan.

Voorkennis van notenleer is verplicht.
Meer dan alleen muziek bieden wij een individueel traject van persoonlijke groei en bloei aan doorheen en met muziek. Ook voor professionelen die hun prestaties aanzienlijk willen verbeteren, bieden wij een aangepast traject aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

St.-Gerolfstraat 48
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
€ 40,0
Basistarief: 40,00 €
Organisatie
,

Foto's

zang : centrum voor lichaam en muziek ©peter van Lierde©peter van Lierde