Yuko (try-out), Pauwel De Meyer at Democrazy

Yuko mag je gerust een van dé vaste waarden noemen in het Gentse muzieklandschap. De groep rond Kristof Deneijs bracht sinds 2008 vier albums uit, waaronder het unaniem lovend ontvangen 'Long Sleeves Cause Accidents' en het bijzondere concept rond 'Cher Ami', waarbij de band samen met productiehuis De Commerce een voorstelling, een plaat én een graphic novel uitwerkte.
2008, dat betekent dat Yuko intussen tien jaar bestaat! En dat passeert niet geruisloos, want in oktober wordt '10 Years Of Staring Back' uitgebracht, waarop herwerkte oude nummers gebundeld worden met enkele nieuwe songs en eerder onuitgegeven nummers. Voor het visuele luik klopten Kristof en co weer aan bij compagnon de route David Foldvari, een Londense illustrator. Geniet op DOK gratis én in avant-première van een jarige, zichzelf vernieuwende en altijd boeiende Yuko!

De support act zal Pauwel De Meyer zijn! In 2016 bracht hij zijn nieuwe plaat, Having Fun, uit op het Antwerpse label Starman Records. Met deze plaat toerde hij als support act met Maurits Pauwels doorheen België. Daarbovenop toerde hij met de artiest Fences van Seattle doorheen Europa. Pauwel zijn stem klinkt breekbaar als porselein. Het is niet ongewoon om een traantje te laten bij het beluisteren van de EP. Hij kan steeds een gevoelige snaar raken met zijn songs. De Meyer met de opnames van een nieuwe plaat, 13 juni komt hij al (in primeur) enkele nieuwe nummers spelen in Dok.
Lees alles

Informatie

Koopvaardijlaan
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  gratis
  Basistarief: 0,00 €
  Organisatie

  Foto's

  Yuko (try-out), Pauwel De Meyer at Democrazy ©democrazy©democrazy