Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Yoga op de middag - Volzet

In deze yin-yang yogalessen combineren we de zachte en passieve aanpak van yin yoga met de meer dynamische vinyasa yoga.
Yin en Yang zijn daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Yang staat voor krachtig, vurig en actief. We werken aan (spier)kracht, lenigheid en (lichaams)bewustzijn - op maat van ieder individu. Bewegen op het ritme van de ademhaling staat hierbij centraal.                                                                                     Yin richt zich op het stretchen en openen van dieper gelegen bindweefsel rondom de gewrichten en organen. Tijdens deze houdingen werken we aan het loslaten van spanning in de spieren en het bindweefsel. We brengen onze aandacht naar binnen en komen dieper in contact met onszelf.
+++
Wil je meer? Combineer! Deze les kan je naadloos combineren met de hedendaagse dansles net ervoor. Een ideale en gezonde combi!
Begeleiders: Inez Verhille, Mileen Borgonjon

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Dok Noord 7/107
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
€ 64,0
Basistarief: 64,00 €; Gratis deelnemer 1+1 actie (zie www.wisper.be/jongerendeal) - 0.00: 0,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 70,00 €; kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 13,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 51.00: 51,00 €
Organisatie
Contact
016/25 16 21
Reservaties
http://wisper.be/activiteit/9301
016/25 16 21

Foto's

Yoga op de middag - Volzet ©WISPER©WISPER