Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Wing Chun , de directe Chinese zelfverdediging Ip man & Bruce Lee

Het Wing Chun is één direct Chinees verdedigingssysteem ontwikkeld door de Non Ng Mui en is gebaseerd op de het gevecht tussen de slang en de kraanvogel. Het is één goed doordacht systeem die gebaseerd is op wetten van fysica en natuurkunde en metafysica. Het werd populair door Ip man met z'n beroemdste leerling BRUCE LEE. Sifu is instructeur Win Chun en volgt de traditionele manier en is de directe leerling van Grandmasters Famiy Johnny Rijckewaert die het leerden van Grandmaster Wang Kiu , de top leerling van Ip man en die ook les gaf aan Bruce lee. Boeiend , praktisch, verrijkend door Prof gegeven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Topacademie Sifu Walter Toch
Schooldreef 137
9050  Gentbrugge
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Donderdag van19:00tot20:30
Prijs
€ 12,0
Basisprijs: € 12
Organisatie
,
Contact
0477911743
Trefwoorden

Foto's

Wing Chun , de directe Chinese zelfverdediging Ip man & Bruce Lee ©Wing Chun , de directe Chinese zelfverdediging Ip man & Bruce Lee©Wing Chun , de directe Chinese zelfverdediging Ip man & Bruce Lee