uitpas+1 punt

Wild Life FM

In 2016 creëerden regisseur Pol Heyvaert, het Britse enfant terrible Kim Noble en muzikant Jakob Ampe (The Germans) samen met tien jongeren tussen 15 en 22 jaar uit Norfolk Wild Life. Ze gingen na bij tieners en jonge singer-songwriters welke impact muziek heeft op hun leven.
In het kader van JUST A GOOD PROGRAM, een nieuw festival van CAMPO en Vooruit. Vier dagen lang nieuwe performances, Gentse creaties en een fijne selectie van internationale must see voorstellingen.

een CAMPO / Unicorn / Norfolk Norwich productie

Pijnlijk eerlijke live radio

In 2016 creëerden regisseur Pol Heyvaert, het Britse enfant terrible Kim Noble en muzikant Jakob Ampe (The Germans) samen met tien jongeren tussen 15 en 22 jaar uit Norfolk Wild Life. Ze gingen na bij tieners en jonge singer-songwriters welke impact muziek heeft op hun leven. Dat resulteerde in de voorstelling Wild Life, in 2016 te zien op het Norfolk & Norwich Festival. Het trio putte hiervoor uit het leven van de jongeren, uit de liedjes die ze schrijven en uit wetenschappelijke verklaringen van hoe de hersenen van tieners werken.

Voor de FM-versie werkt het trio samen met Britse en lokale muzikale talenten. Zelfgeschreven nummers en soundbites uit het dagelijkse leven vormen de achtergrond waartegen de makers scherpe waarheden blootleggen. Wat betekent het om nu jong te zijn? Welke complexe kronkels zitten er in een tienerhoofd? En wat is de impact van (vooral verdrietige) muziek op hun leven? Een grappige, schone, brutale en pijnlijk eerlijke live radio-voorstelling.
Lees alles

Informatie

CAMPO nieuwpoort
Nieuwpoort 31-35
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 14,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,8


  basisprijs: 14.00 €
  Organisatie
  Contact
  Reservaties
  32 (0)9 223 00 00

  Je UiTPAS voordeel

  Voordelen bij CAMPO

  Foto's

  Wild Life FM ©Hugo Glendinning©Hugo Glendinning