Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Wiki Café

Schuim jij de ene quiz na de andere af om uit te pakken met jouw algemene kennis? Kan je aardig overweg met een fototoestel en wil je jouw beelden delen met anderen? Lijkt het je leuk om je eerste stappen te zetten als Wikipedia-schrijver? En vind je thema’s als industrieel erfgoed, fabrieken, textieltechnieken, drukmachines, industrie in Vlaanderen... mateloos boeiend? Dan is het allereerste Wiki Café van het Industriemuseum ongetwijfeld iets voor jou!
Het verhaal van de industriële nijverheid in Vlaanderen is nog lang niet uitverteld. Om die geschiedenis online tot leven te laten komen, organiseert het Industriemuseum op donderdag 20 februari een allereerste Wiki Café.

Lijkt het jou wel iets om zelf aan de slag te gaan op Wikipedia? Wil je weten hoe deze internet-encyclopedie precies werkt of ben je gewoon benieuwd om te weten hoe het er tijdens zo’n Wiki Café aan toe gaat? Je bent hoe dan ook meer dan welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Minnemeers 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Contact

Foto's

Wiki Café ©Corlazzzoli©Corlazzzoli
Wiki Café ©Corlazzzoli©Corlazzzoli