Waterzooi - vier unieke vlottochten

‘Waterwat?’ denk jij? Waterzooi is een evenement georganiseerd door VZW planché in samenwerking met Alles Kan en VlotGent. We laten jou op unieke wijze genieten op de prachtige Gentse wateren. Je kan deelnemen aan vier etappes van ongeveer 1u30 à 2u waarbij je met een duurzaam en geluidloos vlot op zonne-energie het water op wordt gestuurd. Tegelijkertijd worden je zintuigen geprikkeld op verschillende manieren. Volg het evenement om op de hoogte te blijven van onthullingen en updates!
ETAPPE 1: ALLES VLOTJES
We spreken af om 10u15 aan de kade van de Krook. Eva van Food Swings POP UP zorgt voor de brunch en het watertanden. De muziekgroep Tandem brengt live een rustig achtergrondmuziekje terwijl we van een zonnige zaterdagvoormiddag genieten.

ETAPPE 2: NAFT
Tijdens de tweede tocht blijven we sowieso niet stil zitten, de ambiance mannen van NAFT zorgen voor blazers die blazen, drummers die drummen en juichers die juichen. NAFT blaft en likt aanstekelijk in je oorschelp met een eigenzinnige mix van house, techno en de betere beats. Ze laten de boel zonder twijfel ontploffen!

ETAPPE 3: SPAAKWATER
Koffie, thee en taart worden gecombineerd met de lyrische teksten en strakke woordflows van enkele jonge woordkunstenaars die het publiek zullen inpalmen. Nele Needs A Holiday, https://www.dagenvanonrust.be en de kanjes van Auw La staan voor jullie klaar! Daarnaast wordt de tocht opgevrolijkt met een heerlijke selectie wijntjes van Butler - winebutler.be

ETAPPE 4: STILLE WATERS
Onder leiding van DJ Fred Astèr en collega’s worden we de nacht in geloodst met een Fonkel koptelefoon over onze oren. Dansen, sjansen en toch ook wel eentje drinken in volledige stilte, omgeven door de lichtjes van de stad, de silent disc’eau koptelefoons en de versierde vlotten. Niets moet, alles kan!
Lees alles

Informatie

Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Organisatie
Reservaties

Foto's

Waterzooi - vier unieke vlottochten ©VZW Planché©VZW Planché