Wandelzoektocht "Wist je dat je..." Levensloop Gent

Tussen 01 juli en 15 september kan je deelnemen aan de “Wist je dat je” wandelzoektocht in Gent. Ontdek leuke plekjes in Gent en onverwachte weetjes over onze mooie stad. Vertrek en einde aan het Gravensteen - Inschrijven kost 10 euro.
Weet je onze vragen op te lossen, dan maak je kans op één van onze mooie prijzen.

Inschrijven kan door:

- het klikken op onderstaande knop "DEELNEMEN" en het invullen van het inschrijvingsformulier, met vermelding van de namen van de deelnemende personen

- het overschrijven 10 euro per persoon op rekening BE54 8902 4417 5097, met vermelding van de hoofdinschrijver.

Na ontvangst van het inschrijvingsgeld ontvang je van ons een PDF met het reglement, een beschrijving van het het parcours met vragen, een fotolijst en antwoordblad. De antwoorden stuur je per mail naar zoektocht.levensloopgent@gmail.com, ten laatste op 15 september.Ben je Vechter (mensen die ooit de diagnose kanker kregen), dan kan je gratis deelnemen. Daartoe dien je je eerst als vechter te registreren op de website van Levensloop Gent 2021: www.Levensloop.be/Gent.

Stuur vervolgens een mailtje naar vechters.levensloopgent@gmail.com ter bevestiging van je deelname aan de zoektocht. Daarna ontvang je van ons een PDF met het reglement, een beschrijving van het het parcours met vragen, een fotolijst en antwoordblad. De antwoorden stuur je per mail naar zoektocht.levensloopgent@gmail.com, ten laatste op 15 september.

Deze wandeling kan je ten alle tijde en in eigen bubbel doen. Hou je wel nog steeds aan de geldende covid maatregelen. Deze kan je hier raadplegen: https://stad.gent/nl/corona.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Veerleplein 11
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 10,0
  Basistarief: 10,00 €
  Organisatie
  Trefwoorden

  Foto's

  Wandelzoektocht "Wist je dat je..." Levensloop Gent ©Levensloop Gent©Levensloop Gent