Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Wandeling Op stap met Lieven Bauwens

De Gentse Feesten zouden de Gentse Feesten niet zijn zonder het Middeleeuws Ontbijt in het Industriemuseum. Nadat we onze innerlijke mens versterkt hebben, neemt Lieven Bauwens ons mee door de stad, langs plekken die bepalend waren in zijn leven. We krijgen een inzicht in het mysterie: was Lieven Bauwens nu een onbarmhartige kapitalist, een wereldburger of een creatieve ondernemer?
Ontbijt in het Industriemuseum is ter plaatse te betalen (verschillende formules mogelijk), de opgegeven prijzen gelden enkel voor de wandeling. De wandeling start op het Lieven Bauwensplein in Gent. Vrienden die eerst ontbijten, gaan samen in de start van de route.
Lees alles

Informatie

Industriemuseum
Minnemeers 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 13,0
Basistarief: 13,00 €; Vriendentarief: 8,00 €; Niet-Vriend aan kansentarief: 2,60 €; Vriend aan kansentarief: 1,60 €

Foto's

Wandeling Op stap met Lieven Bauwens ©Industriemuseum©Industriemuseum