Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Wallhala Zomerbar

Aangezien Wallhala deze zomer 5 jaar bestaat grijpen wij deze kans om jullie te voorzien van een zomer vol workshops, voorstellingen, sportactiviteiten, randanimatie, openluchtcinema en nog veel meer. Wallhala zal bijna dagelijks activiteiten organiseren in het Wolterspark, in samenwerking met veel organisaties uit de buurt. Op deze manier kan zowel jong als oud genieten van een veilige zomervakantie in eigen land.
WALLHALA ZOMERBAR
De voorbije jaren was het buurtterras altijd een zeer belangrijk onderdeel van Wallhala en daarom zal er ook een openlucht terras worden geopend op de parking van het Wolterspark. Op deze ontmoetingsplek is iedereen welkom voor een hapje en drankje, waar men omwille van de locatie en de grootte heel eenvoudig de noodzakelijke social distancing kan respecteren.
OPEN CALL: HEEFT U ZELF EEN INITIATIEF VOOR OP WALLHALA
Aangezien dit een concept is voor iedereen willen we graag momenten voorzien voor een open call. Dit zijn momenten waar jullie zich voor kunnen aanmelden om in te vullen. Misschien zoekt nog iemand een leuke locatie om les te geven, wil iemand bijles geven aan kinderen in de buitenlucht, een persoon uit de buurt die een lezing wil geven of gewoonweg een dichter die zijn werken eens wil voorstellen… Het kan allemaal en wij staan open voor alles! Wij zullen iedereen ook ondersteunen bij het organiseren van de activiteit en helpen waar nodig.
PROGRAMMATIE
Wat staat er allemaal op het programma? HEEL VEEL! Dagelijks zijn er verschillende activiteiten in het park waarvan de meeste volledig gratis. We organiseren workshops, sportactiviteiten, randanimatie, openluchtcinema en nog veel meer. Het terras is op di, wo, do en zondag open van 11u-22u, op vrijdag en zaterdag zijn we open van 11u-1u.
Wij hebben alvast de programmatie voor de eerste twee weken opgemaakt en hier vastgezet als bericht, maar hou dit evenement en onze FB pagina goed in de gaten voor updates!
Heb je vragen over de activiteiten, zomerbar of wil je jou inschrijven voor één van de workshops, voorstellingen of als vrijwilliger? Stuur dan een berichtje via FB of mail ons via info@wallinofficial.be

Informatie

Wolterslaan z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Foto's

Wallhala Zomerbar ©Wallhala Zomerbar©Wallhala Zomerbar