Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Vzw noodlening binnen en buiten rommelmarkt

VZW NOODLENIGEN georganiseerd Op zondag 8 maart 2020
Een binnen en buiten rommelmarkt.
Locatie Beelbroekstraat 2 9000 gent achter de kerk van de oude bareel
opstellen van uw kraampje is van 8u00 tot 9 u00.
10 u gaat de rommelmarkt open tot 17 u 00 ( indien het mooi weer is buiten is er ook een rommelmarkt op de parking van de kring en de kerk )
VZW NOODLENIGEN verkoop ook verse pannenkoeken en dit voor een prijs van 1€ per pannenkoek u kan ook pannenkoeken kopen voor mee te nemen op = op !

Wilt u staan met uw kraampje geen probleem u krijg daar tafels ter plaatse (wel binnen) inschrijven is verplicht bij vermeiren julian (SMS) NIET BELLEN 0492862264 of mailen naar vermeirenjulian@gmail.com bij onderwerp in mail binnen rommelmarkt MAART 8 2020 inschrijven kan U van 1 december tot en met 28 februari 2020 vol is vol !! 2 tafels max per kraam per persoon !! 8 euro voor 4 meter = 2 tafels (voor binnen) voor de buiten staanders 1€ per meter 5 meter =5€ zonder tafels !

Wij houden het graag proper !!! graag per stand voor binnen en buiten uw eigen afval mee te nemen en NIET LATEN LIGGEN AUB !!

Met dank aan alle medewerkers van VZW NOODLENIGENEN.
Lees alles

Informatie

Beelbroekstraat 2
9040  Sint-Amandsberg (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Reservaties
Vermeiren julian