Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Verken Gent met een vree wijs stadsspel: Operation Freddy

Onze knotsgekke kabouter Freddy neemt je mee op stap doorheen de stad en daagt jou en je team uit met allerlei leuke vragen en grappige doe-opdrachten. Creativiteit, team work en een flinke dosis lef zijn de puntenpakkers. Let wel op: de andere teams kunnen je besmeuren met slagroomtaarten en vieze sokken! Spelen kan vanaf €60 voor de hele groep samen.
Met behulp van een hippe GPS-applicatie op een smartphone of tablet, loodst Freddy je door de stad. Om het extra spannend te maken, kan je ook de positie van de andere teams volgen. Op verschillende leuke plekjes in de stad krijg je opdrachten en vragen voorgeschoteld, maar je zal Freddy ook moeten verrassen met uniek beeld- en geluidsmateriaal. Het team met de meeste punten wint, zo simpel is het!

Operation Freddy is de ideale manier om een nieuwe op een ludieke manier te leren kennen... en ondertussen leer je ook je vrienden en/of collega's beter kennen. Maar ook voor de rasechte Gentenaar heeft Freddy heel wat verrassingen in petto! Dit GPS-stadsspel is een hit voor allerlei evenementen: teambuilding, vrijgezellenfeest, familiefeest, verjaardagsfeest of uitstap met vrienden of familie.

Je kan Operation Freddy spelen met je eigen telefoons in een doe-het-zelf formule of onder begeleiding van een spelbegeleider die telefoons meebrengt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Gent Vrijdagsmarkt
Vrijdagsmarkt -
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs
€ 18,0
Als je op eigen toestellen speelt, in onze doe-het-zelf formule, kost Operation Freddy €60 voor de hele groep samen. De formule met spelbegeleider kost €18 per speler. Vraag onze speciale prijzen voor scholen en jeugdbewegingen
Organisatie
La mosca
Contact
+32 488 26 69 63

Foto's

Verken Gent met een vree wijs stadsspel: Operation Freddy ©Verken Gent met een vree wijs stadsspel: Operation Freddy©Verken Gent met een vree wijs stadsspel: Operation Freddy