Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Veduta - De Goede & Van Eyck - AFGELAST

Muziektheater van ensemble Aquil’AlterA en acteur - contratenor Pieter De Praetere.
De tekst is van auteur Jonas Bruyneel, bekend van o.a. “Vijd, het verdriet van Het Lam Gods”. Het verhaal doet je voelen, horen en ruiken zoals Jan Van Eyck en Filips De Goede dat deden in hun tijd en ruimte. Ondertussen weerklinken betoverende composities van meesters uit hun tijd: Ockegem, Binchois... De muziek is de spiegel tussen toen en nu: de componisten Mirek Coutigny en Kris De Baerdemacker schreven elk een muziekstuk in hun eigen 21ste eeuwse klanktaal. Kom en vergezel ons op een reis door tijd, ruimte en klank.

"Op de straathoek staat een koppeltje, verstrengeld. Zij leunt tegen de rand van de waterput, hij leunt tegen haar aan. Ze lijken niets te merken van het geratel van de katrollenen en het getrappel in de hijskraan. Terwijl de kerk groter wordt en een kathedraal wordt, delen ze een stiekeme kus. Deze stad mag uit haar voegen barsten en stinken van de varkens en machtige mannen met wilde dromen, het is en blijft een stad van mensen. En waar mensen zijn, is tederheid. "

Om deze voorstelling veilig te laten verlopen is er een beperking van het aantal aanwezigen. Daarom zijn er twee voorstellingen op een dag. Maak bij je reservatie duidelijk of je naar de eerste sessie (14u) of de tweede sessie (17u) komt. Geef bij de reservatie ook aan wie deel uitmaakt van een bubbel. Er is mondmaskerplicht van zodra u het gebouw betreedt. Ook de afstandsregels gelden. De organisatie zorgt er verder voor dat alles veilig verloopt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Campo Santoplein 1
9040  Sint-Amandsberg (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 12,0
  Basistarief: 12,00 €; - 24 jaar: 10,00 €
  Organisatie
  Reservaties

  Foto's

  Veduta - De Goede & Van Eyck - AFGELAST ©Dries Sabbe©Dries Sabbe