Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

VDK Gent Heren

VDK Gent Heren streeft kwaliteit na in alle aspecten van de werking (sportief, bestuurlijk, menselijke verhoudingen. Het groepsgevoel binnen de “VDK-familie” wordt (binnen realistische verwachtingen) zoveel mogelijk bevorderd zodat iedereen zich betrokken voelt bij de club.
VDK Gent Heren wil deze kwaliteit en dit groepsgevoel realiseren in een aangename familiale sfeer. Alhoewel inzet, discipline en engagement belangrijk zijn, moet tezelfdertijd iedereen zich goed voelen binnen de club.
Sportiviteit en fair-play dragen bij tot een positief imago van de club.
VDK Gent Heren wil een brede waaier aan volleybalmogelijkheden aanbieden : van initiatie tot senioren, van recreatie- en competitiesport tot topsport.
Op al deze niveaus is en blijft volleybal een ploegsport. Hoe hoger het niveau, hoe hoger het engagement dat kan gevraagd worden.
Het bestuur engageert zich om steeds binnen de beschikbare financiële middelen te blijven werken zodat een duurzame toekomst voor de club gegarandeerd blijft.
Het doel van de vereniging is om zoveel mogelijk jongeren aan het volleyballen te krijgen en daarna op zijn meest geschikte niveau te laten spelen. De seniorenploegen dienen daarbij grotendeels te bestaan uit spelers die opgeleid zijn binnen de eigen vereniging.

Om dit doel te bereiken, moet er een goed gestructureerde vereniging bestaan, waarbij:

trainers en jeugdbestuur en sportieve cel zorgen voor een eenvormige sportieve lijn
de leden van het bestuur zorgen voor een kader om dit doel te bereiken (organisatie van competitie, trainingen, stages, voorzien van de nodige financiële middelen, het nodige materiaal, enz.).

Met de UiTPAS aan kansentarief geniet je van 80% korting op het inschrijvingsgeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Jozefstraat 16
9041  Oostakker (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie