Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Van kinderboek tot young adult - Volzet

Wil je graag schrijven voor kinderen of jongeren?
Wil je graag schrijven voor kinderen of jongeren, maar zoek je nog tips of een duwtje in de rug? Dan is deze cursus iets voor jou. Aan de hand van speelse en praktische oefeningen ontdek je waar je ideeën verzamelt, hoe je leven blaast in je personages en welk vertelperspectief het meest geschikt is voor jouw idee. Omdat de beste schrijvers ook gretige lezers zijn, brengt de docent een koffer vol jeugd- en kinderboeken mee. Je vindt er inspiratie over spanningsbogen en rake dialogen. Hier zullen we volop mee experimenteren. Broed je al even op een geweldig verhaalidee maar krijg je het niet op papier? Breng het mee naar de cursus. Waar mogelijk kan je de schrijfoefeningen invullen met schrijfwerk waar je al mee bezig bent. De cursus staat open voor mensen met én zonder schrijfervaring. De enige vereiste is veel (schrijf)zin!
Lees alles

Informatie

WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 81,0

  Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 16,2

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 16,2


  Basistarief: 81.00€;Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft: 65.00€;kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 16.00€;Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 89.00€
  Organisatie
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  Van kinderboek tot young adult - Volzet ©©