Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Van Eyck Reloaded - TIJDELIJK UITGESTELD !!!

De link tussen het vijftiende-eeuwse Lam Gods en biodesign lijkt misschien ver te zoeken, maar innovatiebureau GLIMPS weet met het project ‘Van Eyck Reloaded’ perfect de brug te slaan tussen oud en nieuw. Ze verbinden bijna 600 jaar geschiedenis door het werk en de innovaties van de gebroeders Van Eyck te koppelen aan Gentse expertise in biotech en biodesign.
GLIMPS neemt tijdens het Van Eyck-jaar zijn intrek in het Geeraard de Duivelsteen, dat in 2020 onder de noemer ‘Broei’ tijdelijk de deuren opent als creatieve doe- en denkplek voor jongeren. Op deze iconische locatie zullen onder meer inspiratiesessies voor professionals, workshops voor jongeren en lezingen voor een breed publiek georganiseerd worden. Zoom aan de hand van thema’s gelinkt aan het Lam Gods in op biodesign als de ideale link tussen oude ambachten en hedendaagse biotech. Afsluiter van het project is een biodesigntentoonstelling met werk van nationale en internationale artiesten en wetenschappers.

Vanaf 1 mei kan je in het Geeraard de Duivelsteen terecht voor onder meer inspiratiesessies, workshops en lezingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Geraard de Duivelstraat 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Trefwoorden

Foto's

Van Eyck Reloaded - TIJDELIJK UITGESTELD !!! ©Van Eyck Reloaded©Van Eyck Reloaded