uitpas+1 punt

Uberdope extra show Democrazy

Paar jaar weg, geen vakantie,
het deed niks af van de relevantie.'
(uit: 'WOW!') Ruim drie jaar leek Uberdope van de aardbodem verdwenen te zijn. Wie wachtte op nieuw werk van de groep, met kleppers als 'Tegen Ons', 'Niet Te Doen', 'Dat Kom Ervan' en 'Een Met De Vloer' toch één van de vaandeldragers binnen de Belgische hiphopscene, had alvast een stevige portie geduld nodig. De band vermeed zorgvuldig de schijnwerpers, gooide haar werkwijze radicaal om en vond zichzelf opnieuw uit op elk vlak denkbaar. Dit najaar treedt het drietal terug volledig in het licht mét een opwindende nieuwe plaat, geproducet door de wonderboys van de Compact Disk Dummies. Graag Gedaan komt uit eind oktober bij hun eigen label Fake Records. Ook live zullen ze aantreden in een volledig nieuwe bezetting.
De heerlijke video bij hun eerste comebacksingle 'Wow' is alvast een schot in de roos, en laat horen en zien dat die paar jaar in de schaduw hun enthousiasme enkel heeft aangewakkerd. Uberdope is terug. Graag gedaan.

De releaseshow van Uberdope in de Charlatan verkocht in drie dagen uit. Daarom organiseert Democrazy een extra show, deze keer in de Balzaal van Vooruit!
Lees alles

Informatie

Sint-Pietersnieuwstraat, 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 14,5

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,9


Basistarief: 14,50 €
Organisatie

Foto's

Uberdope  extra show Democrazy ©Uberdope©Uberdope