Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg

Tweedehandsbeurs voorjaar 8 maart 2020

Voorjaars Tweedehandsbeurs Gezinsbond Afdeling Gent Hier vind je alles wat je zoekt voor jouw kleine spruit van kledij tot verzorgingsmateriaal en speelgoed, aangeboden door vriendelijke standhouders met een rijk en gevarieerd aanbod aan schappelijke prijzen.
Naast een zeer uitgebreid aanbod van standhouders bieden we in onze koffie en theehoek kleine versnaperingen aan. Zo is er kans om met elkaar in gesprek te komen. Zoals steeds is er voor de kinderen een kinderspeelhoekje. Hier komen onder toezicht van enkele van onze babysitters de kleintjes aan hun trekken terwijl de mama’s en de papa’s rustig kunnen rondneuzen. We voorzien ook een Informatiestand Gezinsbond en verkoop met korting. Inschrijvingsdata voor Gentenaren vanaf 10 januari en voor niet Gentenaren vanaf 10 februari vanaf 9u. Inschrijven als standhouder kan enkel per mail. U bent pas zeker van uw plaats als u de bevestigingsmail hebt gekregen. Een plaats kost 50 euro, waarvan u 25 euro terug krijgt na de beurs. Bezoekers van de beurs hebben vrije toegang de dag zelf tussen 9 en 12u.
Lees alles

Informatie

VIP-school
Martelaarslaan 13
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Organisatie
Gezinsbond Gent
Reservaties
enkel via mail te contacteren

Foto's

Tweedehandsbeurs voorjaar 8 maart 2020 ©Gezinsbond VZW©Gezinsbond VZW