Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Tom Theuns & Aurelie Dorzée ft. Michel Massot - Elixir cd voorstelling

Elixir, kwintessens van het leven, gepuurd uit extracten van europese folklore en middeleeuwse ballades, uit echo's van caravanserai langsheen de zijderoute. De sublimatie van dit brouwsel werd verkregen door een procédé van strakke composities en improvisatie. Een brouwsel gemaakt door Tom Theuns enAurelie Dorzee, met de hulp van Michel Massot.
Deze drie alchemisten zoeken en leven zich uit in een laboratorium vol vreemde instrumenten waarvan sommige speciaal voor dit avontuur zijn uitgevonden en vervaardigd door enkele bekwame luthiers.
Lees alles

Informatie

Kraankinderstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0


Basistarief: 10,00 €; Avondkassa: 10,00 €; Avondkassa met Uitpas: 7,00 €; Voorverkoop: 7,00 €; -18: 4,00 €; Voorverkoop met Uitpas (enkel aan balie Uitbureau in Veldstraat met pas en ID): 4,00 €; Uitpas kansentarief (enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas): 2,00 €
Organisatie

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij De Centrale

Foto's

Tom Theuns & Aurelie Dorzée ft. Michel Massot - Elixir cd voorstelling ©De Centrale©De Centrale