uitpas+1 punt

Tinkeren op zondag 2 augustus

Tinkeren is een speelse methodiek waarbij je samen aan de slag gaat met allerlei materialen en technieken, zonder vaste handleiding.
De Tinker Studio is tijdens de openingsuren van het museum altijd toegankelijk voor bezoekers om op eigen houtje aan de slag te gaan. Maar tijdens elke eerste zondag van de maand helpt een enthousiaste 'huis-tinkeraar' je op weg.

Ook op zondag 2 augustus is zo'n tinkeraar aanwezig om je op ideeën te brengen of een handje te helpen bij de uitvoering van je gekste creaties. Je vindt de Tinker Studio in de hoofdtentoonstelling op de bovenste verdieping van het museum.

Toch niemand te zien? De huis-tinkeraars zijn vrijwilligers in het museum en zijn mogelijk niet de volledige dag aanwezig. Of misschien nemen ze net een korte pauze... Doorgaans kan je ze tussen 11 en 17 uur aantreffen in de tinkerruimte.

Hou je in elk geval vooral niet in en experimenteer er zelf op los met het aanwezige materiaal. Je komt en gaat wanneer je wil. En vooral... prutsen is toegestaan!

Tinkeren op zondag is geen workshop of aparte activiteit, maar een extra belevingsmogelijkheid. Je kan tijdens elk museumbezoek vrij aan de slag in de Tinker Studio - met of zonder hulp van een huis-tinkeraar. Vooraf reserveren of inschrijven is dus niet nodig. De toegang tot de Tinker Studio maakt deel uit van je bezoek en zit dus ook inbegrepen in de prijs van je museumtoegang.
Lees alles

Informatie

Industriemuseum
Minnemeers 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,2


Basistarief: 8,00 €; Prijs: museumtoegang ( kinderen gratis): 8,00 €; Gentenaars, op vertoon van de identiteitskaart, houders van een UiTPAS regio Gent: 4,50 €; jongeren van 19 jaar tot 26 jaar: 2,00 €; UiTPAS Regio Gent aan kansentarief, Steunpunt Vakantieparticipatie: 1,20 €; jongeren onder 19 jaar, Gentenaars: elke zondag van 10 tot 13 uur: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Tinkeren op zondag 2 augustus ©Corlazzzoli©Corlazzzoli
Tinkeren op zondag 2 augustus ©Corlazzzoli©Corlazzzoli
Tinkeren op zondag 2 augustus ©Corlazzzoli©Corlazzzoli