uitpas+1 punt

Tinkeren in de Tinker Studio

Het Industriemuseum is meer dan kijken en snuisteren. Het museum leeft en bruist van de activiteiten. En tinkeren is er daar één van.
In de Tinker Studio kan je samen of alleen iets maken, zonder vaste handleiding. Ga aan de slag met de verschillende materialen en laat je inspireren door de creaties van vorige bezoekers. Elke eerste zondag van de maand helpen Tinkeraars je op weg en voor scholen of groepen zijn er workshops op maat.

Er is voor elk wat wils! Inspirerende filmpjes, aanlokkelijke grondstoffen en creaties van andere fantasierijke breinen zorgen ervoor dat je best wel een poosje in de Tinker Studio wil rondhangen.

Wanneer?
De studio is binnen de openingsuren van het museum vrij te bezoeken.

Op elke eerste zondag van de maand en tijdens evenementen helpen onze enthousiaste ‘huis-tinkeraars’ je bovendien graag op weg. Ze zorgen voor extra begeleiding en brengen tonnen frisse ideeën aan.

Waar?
De Tinker Studio vind je in de hoofdtentoonstelling, op de hoogste verdieping van het museum.

Voor wie?
De Tinker Studio is voor iedereen en voor alle leeftijden. Individuele bezoekers kunnen in de Tinker Studio terecht tijdens hun bezoek. Voor scholen, bedrijven en andere groepen zijn er op maat gemaakte workshops - niet alleen om de tinkermethodiek van dichtbij te leren kennen, maar zeker ook als originele teambuildingactiviteit! Voel je het al kriebelen?

Workshop aanvragen?
Voor scholen, groepen en bedrijven: bezoek onze website voor meer info.
Lees alles

Informatie

Industriemuseum
Minnemeers 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6


Basistarief: 8,00 €; Reductietarief 1: 7,00 €; Reductietarief 2: 4,50 €; Reductietarief 3: 2,00 €; UiTPAS aan kansentarief: 1,20 €; Gratis (jongeren < 19 jaar, vrienden van het Industriemuseum, …): 0,00 €
Organisatie
Contact
+32 9 3236500
Trefwoorden

Foto's

Tinkeren in de Tinker Studio ©Industriemuseum©Industriemuseum
Tinkeren in de Tinker Studio ©Industriemuseum©Industriemuseum
Tinkeren in de Tinker Studio ©Industriemuseum©Industriemuseum
Tinkeren in de Tinker Studio ©Industriemuseum©Industriemuseum