Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

This is on the Grid

Prominente grafisch ontwerpers, academici en schrijvers komen samen om het leven en werk te bespreken van een aantal ontwerpers uit Off the Grid. Het evenement wordt afgesloten met een rondetafelgesprek over de erfenis van naoorlogs Belgisch grafisch ontwerp.
Jan Ceuleers studeerde filosofie en is antiquair, curator en auteur, gespecialiseerd in de Belgische avant-garde. Hij zal onder meer spreken over het werk van Corneille Hannoset voor Marcel Broodthaers, de Galeries Aujourd’hui en het Musée du Cinema.

Jean-Michel Meyers is een grafisch ontwerper uit Antwerpen en archivaris van het Fonds Lucien De Roeck. Hij vertelt over het leven en werk van zijn grootvader Lucien De Roeck in de jaren zestig en zeventig.

Hilde Pauwels is filosoof, vertaler en leraar. Vanaf 1975 was zij de partner en occasionele medewerkster van Jean-Jacques Stiefenhofer (1943-2013), wiens werk ze zal bespreken.

Hugo Puttaert is grafisch ontwerper, docent en redacteur. Hij leidt de afsluitende paneldiscussie over de erfenis van naoorlogs Belgisch grafisch ontwerp.

Een reeks evenementen naar aanleiding van de tentoonstelling Off the Grid, georganiseerd door de medewerkers en docenten van Grafisch ontwerp van KASK – School of Arts Gent.

Uur: 19:30
Waar: Design Museum Gent
Prijs: entreeticket (gratis voor studenten)
Taal: Nederlands
Lees alles

Informatie

Jan Breydelstraat 5
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6


Basistarief: 8,00 €; Gratis voor studenten: 0,00 €
Organisatie
Contact
+32 9 2679999
Trefwoorden

Foto's

This is on the Grid ©Design museum Gent©Design museum Gent