Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

The Rolls ft. Derek | The Canopy Sessions #1

The Rolls (Derek, Bruno Deneckere, Mario Vermandel en Tony Gyselinck) zijn ontstaan als tribute-band voor Charles Bukowski. Ze spelen eigen composities met songteksten opgebouwd uit quotes en gedichten van de poète maudit himself. Liedjes over schrijven, drinken, vrouwen, katten, klassieke muziek, paardenwedrennen… te situeren rond de vijver waarin JJ Cale en Johnny Cash ook kwamen vissen. Hun eerste album ‘Happy’ verscheen net voor de Coronawaanzin toesloeg. Het releaseconcert van 17 maart in ENTR was het eerste van vele concerten dat werd geschrapt. Het is dan ook symbolisch dat The Rolls deze Canopy Sessions mogen openen … Rock ’n Roll will never die …
THE CANOPY SESSIONS
De Centrale organiseert vanaf 4 augustus een reeks concerten op dinsdag- en donderdagavond. Samen met twee fantastische gastprogrammatoren, Wim Segers en Pablo Casella, zorgen we tot eind september voor een boeiende muzikale mix voor een klein maar fijn (zittend) publiek, coronaproof en gratis bovendien. En neen, canapés zullen jullie hier jammer genoeg niet vinden … wel fijne artiesten en groepen als Les croissants belges, French Kiss, Wasserbauer, Bai Kamara Jr., Mec Yek en Yelemani Trio, ... omdat wij saai opnieuw mogen veranderen in boeiend! En dit allemaal onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR.


#SAMENTEGENCORONA

- De concerten zijn uitsluitend voor een zittend publiek
- Toeschouwers mogen een concert bijwonen met hun uitgebreide bubbel van 15 personen.
- Social distancing buiten de bubbel (unieke toeschouwers): hou (1,50 m) afstand of draag een mondmasker indien afstand houden niet mogelijk is (zie pictogrammen). Wij vragen om sowieso een mondmasker te dragen tot men plaatsgenomen heeft.
- Volg het circulatieplan (let op de pictogrammen en volg de pijlen!)
- Ontsmet uw handen bij het betreden van de concertlocatie via de aanwezige desinfecterende handgel.
- Eén persoon per tafel (bubbel) registreert zich/geeft zijn contactgegevens. (We zijn verplicht om bepaalde persoonsgegevens (naam, voornaam en tefoonnummer) te registreren in een aanwezigheidsregister dat in geval van nood ter beschikking wordt gesteld van de bevoegde tracing-instanties. Deze gegevens worden enkel hiervoor gebruikt, max. 30 dagen bewaard en daarna vernietigd. Het is voldoende dat 1 contactpersoon per bubbel zich registreert. Wanneer er een mogelijke besmetting zou zijn, zal deze persoon de contactgegevens van de anderen moeten delen met de tracing instanties)
- Voor vragen en opmerkingen kan u terecht bij een van de stewards/onthaalmedewerkers.


Praktisch
dinsdag 04 augustus 2020

20:00 - 21:30

Gratis inkom (#)
Lees alles

Informatie

Ham 147
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; Wij raden u aan om te reserveren (min. 2 - max. 10 personen): 0,00 €

Foto's

The Rolls ft. Derek | The Canopy Sessions #1 ©De Centrale©De Centrale