Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Tentoonstelling 'Over The Badges'

Ieder van ons heeft er wellicht ooit één gedragen en heeft er misschien nog enkele in een schuif liggen: een badge of een button ... of hoe je het ook noemt. Met badges, maar ook met buttons, pins en patches geven mensen uitdrukking aan hun voorkeuren en overtuigingen. En lang niet alleen op politiek vlak: ongeveer elke sociale actie of elk cultureel evenement maakt gebruik van het medium om eisen of ideeën kracht bij te zetten.
Badges, buttons, pins en patches lijken vluchtig en fragiel, maar toch zijn er wereldwijd meerdere musea die mooie collecties bewaren. Amsab-ISG bezit zo’n duizendtal van deze hedendaagse miniaturen. Ze bestrijken een periode van ruim honderd jaar en sluiten aan bij ons werkterrein: arbeid, mensenrechten, vrede, milieu, internationale solidariteit en migratie. Deze tentoonstelling presenteert een selectie uit de kleurrijke verzameling badges.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens onze openingsuren, en op de avond- of weekendactiviteiten van Amsab-ISG.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bagattenstraat 174
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Open op:

  • Maandag - vrijdag van 9:00 tot 17:00
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
09 224 00 79

Foto's

Tentoonstelling 'Over The Badges' ©Amsab-ISG©Amsab-ISG