Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Tekst en beweging: werken met (lichaams)taal

Hoe zetten woorden ons aan tot bewegen? En hoe verbeeldt beweging woorden puur door vorm en lichaamstaal? In vier lessen gaan we op zoek we naar antwoorden op deze vragen. Het resultaat: een samenvloeiing van tekst en beweging tot één geheel. Ons lichaam, de ruimte en onze verbeelding vormen onze basisinstrumenten. Hiermee gaan we aan de slag. Al doende onderzoeken we hoe we beweging kunnen inzetten om spannende teksten om te vormen tot een heel eigen taal.

Informatie

WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 53,0

  Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 10,6

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 10,6


  Basistarief: 53.00€;kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 11.00€;Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft: 42.00€;Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 58.00€
  Organisatie
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  Tekst en beweging: werken met (lichaams)taal ©©