Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg6+

Tekenwedstrijd regionale finale

Beste directie, leerkrachten en leerlingen
!
Dit jaar op 20 november blaast het Verdrag inzake de Rechten van het Kind 30 kaarsjes uit. Om deze belangrijke gebeurtenis te herdenken, organiseert de Vlaamse Olympiade Vereniging de tekenwedstrijd "Teken voor Kinderrechten". Wij dagen de leerlingen uit om een tekening te maken over kinderrechten. Hopelijk inspireert dit onderwerp jullie evenveel als vorige jaren. Wij zijn alvast razend benieuwd naar jullie prachtige tekeningen.
De inschrijvingen voor de Tekenwedstrijd 2019 zijn vanaf nu geopend. Inschrijven kan via onderstaande knop. Tekeningen kunnen opgestuurd worden naar:
Vlaamse Olympiade Vereniging
Postbus 144
2170 Merksem
Wij ontvangen deze graag voor 25 oktober 2019.

Bezoek ook zeker onze website: www.tekenwedstrijd.be voor meer informatie en indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds via mail bereiken.

Veel tekenplezier!
Lees alles

Informatie

Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Contact
+32488876838

Foto's

Tekenwedstrijd regionale finale ©Fedactio©Fedactio