Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Tekenen voor beginners: mogelijkheden en materialen - Volzet

De tekening is een medium dat veel kanten op kan. De werkelijkheid kunnen tekenen is dikwijls de meest begeerde kant. Wat je ziet in een tweedimensionale vorm omzetten, dat geeft voldoening!
Die uitdaging gaan we aan met behulp van korte opdrachten waarbij je oefent om te kijken als een tekenaar. Schaduwen, texturen, vormen en lijnen van voorwerpen, verhoudingen in een hoofd, diepte in een tafereel - dat alles verken je al tekenend.
Maar daarnaast geeft het tekenen je alle kansen om te experimenteren. De manieren van tekenen en de technieken bijvoorbeeld kunnen erg verschillen. Stapsgewijs, doorheen de opdrachten krijg je vertrouwen om af te wijken van wat 'juist' is. Je wordt aangezet om tekengereedschappen uit te proberen en technieken te combineren.
Al snel krijg je door hoeveel plezier er schuilt achter vrij experimenteren, ook voor beginners! Je werkt met potlood, houtskool, inkten, tape, krijt.
Begeleiders: Els De Roo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Dok Noord 4D 001
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 167,0
  Basistarief: 167,00 €; Gratis deelnemer 1+1 actie (zie www.wisper.be/jongerendeal) - 0.00: 0,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 184,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 134.00: 134,00 €; kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 33,00 €
  Organisatie
  Contact
  016/25 16 21
  Reservaties
  http://wisper.be/activiteit/9193
  016/25 16 21

  Foto's

  Tekenen voor beginners: mogelijkheden en materialen - Volzet ©WISPER©WISPER