Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Sukha Yoga

Sukha Yoga is een zachte en diepe vorm van yoga waarbij we focussen op het in balans brengen van onze energie om de geest tot rust te laten komen en thuis te komen bij onszelf. De lessen zijn opgebouwd om energetische blokkades op te heffen en de energiecentra (chakra's) in balans te brengen. Hierdoor gaat de levensenergie weer stromen waardoor ons lichaam herstelt en de geest ruimte maakt voor stilte, diepe rust en innerlijk licht.

Sukha betekent letterlijk "gelukkig, plezier, met gemak of extase". Tijdens de lessen leren we genieten, ontspannen en ervaren. De ideale manier om spanningen en pijn in het lichaam los te maken, stress te verminderen, hormonen te balanceren, vitaliteit op te bouwen en het zenuwstelsel tot rust te brengen.
Sukha Yoga combineert houdingen, ademhaling, energetisch werk en meditatie oefeningen in een deugddoende sequence voor lichaam, geest en ziel. Zowel zachte flow als statische en herstellende houdingen komen aan bod wat de lessen voor iedereen toegankelijk maakt.

Sukha Yoga is zowel een therapeutische reis als een spirituele vorm van yoga met speciale aandacht voor de hart-energie, zachtheid, mindfulness en genieten - van je lichaam en van het hier en nu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Beekstraatkouter 78
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Maandag van10:15tot11:30
  • Donderdag van18:30tot19:45
Prijs
€ 12,0
Basistarief: 12,00 €
Organisatie
Reservaties

Foto's

Sukha Yoga ©Yoga Yina©Yoga Yina