Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Stupid Cupid Singles SmartParty (Zaal Lux) - Valentine edition

It's party time!
Een heleboel singles, dansbare muziek, een knallerlocatie en handige tools om een gesprekje aan te knopen met je favoriete singles. Dat is het concept bij SmartVibes en ook exact wat je deze keer te wachten staat.
Deze SmartParty valt op Valentijn: Heeft cupido jou dit jaar overgeslagen? Dan ontmoet je deze avond heel wat nieuwe boeiende singles!

Need to know information
Singles only!
Single, 21+ en zin in een feestje? Check! Je voldoet aan alle criteria.
Van 20 tot 22u houden we een rustige drink waar je met wat achtergrondmuziek vlot babbels kunt aangaan. Vanaf 22u bouwt DJ Kris Dewaele op tot een stevig feestje!

When?
Valentijnsdag: Vrijdag 14 februari
Deuren open om 20:00. Deuren sluiten om 04:00

Place-to-be
De impressionante Zaal Lux Dendermondsesteenweg 140 B | 9000 Gent. Vlakbij station Gent Dampoort.
Nieuwsgierig? Bekijk enkele sfeerbeelden op de Lux website

Tickets
19,00 EUR pp. (Inbegrepen: Welkomstdrankje, toegang, gebruik vestiaire, gebruik slotjes/sleutels). In voorverkoop via deze SmartVibes.be website, maar be fast or be sorry: Beperkte plaatsen beschikbaar!
Tickets afdrukken? Niet nodig! Je naam verschijnt na reservatie automatisch op de gastenlijst. Het is daarom niet mogelijk om aangekochte tickets door te verkopen. Wil je toch iemand in jouw plaats laten komen, neem dan even contact met ons op via info@smartvibes.be (tot 2 weken voor het evenement zijn naamswijzigingen mogelijk).

Dresscode
T-shirts, afgesleten broeken en sportschoenen laat je wel best in je kleerkast. Dames komen elegant en heren in stijl.

Slotjes & sleuteltjes???
Natuurlijk brengen we onze superpraktische slotjes en sleuteltjes mee. Dat zijn namelijk handige gespreksstarters en stilaan het handelsmerk van onze SmartDrinks en Smartparty's. Hoe het werkt? Bij aankomst krijgen de dames een slotje (en een reservesleuteltje om het weer los te krijgen bij vertrek) overhandigd dat ze ergens zichtbaar op hun party outfit of handtas kunnen bevestigen. De heren krijgen enkel een sleuteltje. Aan jou om zoveel mogelijk combinaties uit te proberen en te ontdekken of het "klikt". Je zal niet alle slotjes kunnen kraken, maar een fijne babbel heb je sowieso. Krijg je een slotje open, dan mag je deze voor een Win For Life komen inwisselen.

Vestiaire
Gratis
Lees alles

Informatie

Dendermondsesteenweg 140
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 19,0
Basistarief: 19,00 €
Organisatie
Contact
0471 730 372

Foto's

Stupid Cupid Singles SmartParty (Zaal Lux) - Valentine edition ©SmartVibes©SmartVibes