Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Studio Zuid (yoga - pilates - dans)

STUDIO ZUID is een huis dat dans, yoga en pilates ademt in verschillende vormen en voor verschillende niveaus. Tussen twee maanden en tweehonderd jaar oud? Je bent welkom!
STUDIO ZUID is een huis waar je naartoe kan voor een intense workout, een ontspannende of stimulerende yogales, een uurtje ‘ik gooi alle remmen los en dans’, een pilatesles met focus en stretch, en zoveel meer. Een huis waar je naar hartenlust van de ene naar de andere les en discipline kan hoppen, zodat je exact kan doen waar lichaam en geest op dat moment nood aan hebben.
STUDIO ZUID is een huis waar je de deuren van de mind kan openzetten en het eens flink kan laten waaien. Een plek die je stimuleert om niet alleen de spieren te stretchen, maar ook de geest. Een plek die je aanspoort om stress en muizenissen uit te ademen en uit te zweten, zodat we lekker veel ruimte creëren
voor alles wat het leven zo boeiend en waardevol maakt.
STUDIO ZUID is een huis goed geworteld in het zuiden van Leuven. Een huis vol warmte. Door de zon, door de babbeltjes, door de thee. Een huis waar de klok af en toe stilstaat, zoals in het Zuiden, zodat we kunnen ervaren hoe het echt gaat met body én mind, om die te versterken voor wanneer we de deur uitlopen, het leven in.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Kerkstraat 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs

€ 190,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 38,0


Basistarief: 190,00 €; 10 beurtenkaart: 90,00 €; 10 beurtenkaart student: 80,00 €; 20 beurtenkaart: 170,00 €; 20 beurtenkaart student: 150,00 €; 10 beurten GOLD kaart: 65,00 €; 20 beurten GOLD kaart: 120,00 €; lidgeld: 15,00 €; 1 les: 12,00 €; 1 les (bis): 15,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Studio Zuid (yoga - pilates - dans) ©Studio Zuid©Studio Zuid