Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Stoffen Spektakel Gent

De grootste stoffenbeurs van België, komt ook dit voorjaar weer naar de Flanders Expo in Gent. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringsstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw stoffen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!
Op het Stoffen Spektakel word er door een regionale naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste naai- en lockmachines van meedere merken. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.

De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

Als u het hier niet kan vinden, vindt u het nergens!

Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl
Lees alles

Informatie

Maaltekouter 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

Stoffen Spektakel Gent ©Stoffenspektakel©Stoffenspektakel
Stoffen Spektakel Gent ©Stoffenspektakel©Stoffenspektakel
Stoffen Spektakel Gent ©Stoffen Spektakel©Stoffen Spektakel
Stoffen Spektakel Gent ©Stoffen Spektakel©Stoffen Spektakel
Stoffen Spektakel Gent ©Stoffen Spektakel©Stoffen Spektakel
Stoffen Spektakel Gent ©Stoffen Spektakel©Stoffen Spektakel